Trouwfotograaf

Zoeken jullie een trouwfotograaf, bruidsfotograaf of huwelijksfotograaf in regio Eindhoven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Je trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven. Wat ik daarom dan ook erg belangrijk vind is dat je over tien jaar niet mij, maar de rest van je bruiloft kan herinneren. Als bruidsfotograaf zal ik me dan ook aan jullie wensen aanpassen en probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan, zonder dat de belangrijkste momenten gemist worden.

ALLE foto’s die ik op jullie dag maak krijgen jullie digitaal aangeleverd. In HOGE resolutie. Zo kunnen jullie als jullie willen zelf een trouwalbum maken, of gewoon nog eens nagenieten van hoe de dag verlopen is toen ik als jullie trouwfotograaf erbij aanwezig was.

Zoals ik hierboven al heb staan ben ik voornamelijk fotograaf voor trouwerijen in de regio Eindhoven. Maar natuurlijk vind ik het geen probleem om ook buiten deze regio te werken. Ik vind het bijvoorbeeld ook erg leuk om op het strand bruidsfoto’s te maken.

Bekijk hieronder een aantal trouwfoto’s die ik in het verleden gemaakt heb: